вівторок, 18 листопада 2014 р.

Модуль 8
     Цей модуль допоміг мені обдумати, що означає "оцінювання, зосереджене на потребах учнів", а саме у цьому модулі ми поділилися прикладами учнівських робіт, обговорили ідеї з залучення учнів до процесу оцінювання, проаналізували те, як вони самі проводять оцінювання. Переглянули створені іншими вчителями плани та описи оцінювання, для того щоб отримати ідеї для створення власного оцінювання.
     Створила форму підсумкового оцінювання, в якій зазначила критерії, які обовязково мають бути оцінені в учнівській роботі, для цього я переглянула приклад створеної мною учнівської презентації. У формі підсумкового оцінювання, я обмежила кількість критеріїв так, щоб їх можна було відслідкувати протягом виступу учня з результатами або оцінити за наданою роботою учня.
     Отже, за допомогою цього модуля, я дізналася про те, як можна використовувати засоби оцінювання для діагностики рівня розвитку в учнів навичок 21 століття, навичок мислення вищих рівнів та для оцінювання заснованих учнями знань упродовж проекту.

Немає коментарів:

Дописати коментар